Fitlight Trainer

Let op: Dit betreft een professioneel trainingsapparaat, welke op topsport niveau wordt gebruikt en daardoor een paar duizend euro kost. De prijs fluctueert echter vanwege schommelende wisselkoersen. Dus wil je de actuele prijs weten, neem dan contact op via e-mail.

Fitlight Trainer
De fitLight Trainer is een innovatief, draadloos trainingssysteem dat helpt en ondersteunt bij het behalen van trainingsdoelen en ervoor zorgt dat er meer plezier in het trainen wordt ervaren. De fitLight Trainer daagt jong en oud uit om op een leuke en effectieve manier het maximale uit jezelf te halen. Je kunt gericht trainen op snelheid, kracht, concentratie, conditie en reactievermogen.
De fitLight Trainer bestaat uit LED lampen met bewegingssensoren. De lampen kunnen naast aanraking met handen en voeten ook gedeactiveerd worden met hulpmiddelen zoals rackets, ballen en zelfs rubberen kogels. De lampen worden aangestuurd door een tablet waar de snelheid, programmaduur en beeld- en geluidinstellingen eenvoudig geprogrammeerd kunnen worden. De lampen zijn te plaatsen op vloeren en muren maar ook op ongelijkmatige oppervlakken met behulp van frames. De FitLight Trainer heeft standaard trainingsprogramma’s maar de gebruiker kan ook individuele, op maat gemaakte programma’s heel eenvoudig zelf instellen.

Sport
De FitLight Trainer is uitermate geschikt voor alle individuele sporters maar ook voor teamsporten zoals oa. voetbal, volleybal, badminton, tennis en ijshockey. Tevens is het ook voor oa.fitness, crossfit, taekwondo, judo, (kick)boksen en karate zeer geschikt. Doordat de lampen ‘random’ worden aangestuurd door de tablet kunnen wedstrijdsituaties nauwkeurig worden nagebootst. Doordat alles gemeten kan worden is het competitie element zeer nadrukkelijk aanwezig. Hierdoor worden de sporters gestimuleerd om zichzelf steeds te verbeteren.

Fitlight Trainer De fitLight Trainer is een innovatief, draadloos trainingssysteem dat helpt en ondersteunt bij het behalen van trainingsdoelen en ervoor zorgt dat er meer plezier in het trainen wordt
Vraag offerte aan
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Reviews

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.