Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Kleding bedrukken

Foto
Kleding bedrukken
Bij ons kun je ook kleding laten voorzien van een naam, logo of tekst. Omdat we dit in eigen beheer doen, kan dit al vanaf 1 bedrukking. Maar uiteraard kunnen wij ook grotere aantallen bedrukken, bijvoorbeeld te gebruiken als clubkleding of teamkleding.

Zelf kleding aanleveren of bij ons kopen?
De kleding wat wij bedrukken kan bij ons worden aangeschaft, maar kun je eventueel ook zelf aanleveren. Vanwege goede afspraken met de leveranciers kunnen wij kleding tegen scherpe prijzen leveren, waardoor het in de meeste gevallen het voordeligst is om zowel de kleding als de bedrukking bij ons te doen.

Kleinere aantallen kleding laten bedrukken (Gepersonaliseerde kleding)
In onze webshop kun je bij elk kledingstuk kiezen of je deze met of zonder bedrukking wilt. Je kunt hier dan gelijk de naam of tekst invoeren en bij de bestelling afrekenen. Dit is vooral handig bij kleinere aantallen met naam of andere tekst. Na ontvangst van de bestelling zullen wij het kledingstuk dan binnen enkele dagen bedrukken en wordt deze bedrukt en wel geleverd. Wil je liever een logo of iets speciaals bedrukt hebben, dan kunnen wij dat natuurlijk ook. Vul hiervoor onderstaande vragenlijst in.

Sponsoring op de bedrukking
Wanneer je ervoor kiest om ons logo er ook bij te zetten, kunnen wij in het kader van sponsoring de prijs voor het bedrukken verlagen, waardoor voor jou de kosten lager zijn en je als het ware door ons gesponsord wordt. Vele klanten zijn je hierin al voorgegaan, want wie wil er nou niet gesponsord worden! Je kunt deze optie vinden in het menu van het betreffende kledingstuk.

Grotere aantallen kleding laten bedrukken (Clubkleding of Teamkleding)
Het bedrukken van grotere aantallen kleding als bijvoorbeeld clubkleding of teamkleding kunnen wij ook, dit kan al vanaf 5 stuks. Hierbij gelden uiteraard lagere prijzen dan bij bedrukking per stuk, maar de exacte prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Wil je graag een offerte ontvangen voor grotere aantallen bedrukte kleding, vul dan onderstaande vragenlijst in.