Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Tweedehands Badminton Rackets
Alle rackets die we tweedehands verkopen als occasion zijn door ons gekeurd en hebben aan de hand van deze keuring een cijfer toegekend gekregen n.a.v. de staat van het racket. Een cijfer 9 heeft enkel een kleine beschadiging (zo goed als nieuw) en cijfer 8 iets meer dan dat. Cijfer 6 is het laagste wat we verkopen, wat bekent dat dit racket kwalitatief nog prima is, maar dat er wel erg veel beschadigingen op zitten. Indien mogelijk hebben wij de beschadigingen bijgewerkt, waardoor het racket er visueel mooier uit ziet.

Op al deze rackets bieden wij net als op nieuwe rackets 3 maanden garantie aan op fabricagefouten, waarbij de bovenkant van het racketblad is uitgesloten vanwege contact van buitenaf. Mocht er binnen die 3 maanden na aankoop iets met het racket gebeuren, kan dit worden gemeld via de contact pagina.

Door deze tweedehands rackets aan te bieden, kunnen wij ons steentje bijdragen in het herbruiken van rackets en kunnen wij rackets aanbieden die nergens anders meer verkrijgbaar zijn. Ben jij als klant op zoek naar een bepaald racket of heb je een (geburikt) racket voor ons in de aanbieding, neem dan contact op via de contact pagina.